Velkommen til Nike Butikk!
Søk
0 item. , € 0.00

Personvern

Vi er forpliktet til å beskytte deres privacy.We aldri selge dine personlige opplysninger (inkludert e-post, navn eller demografi) til noen tredjepart. Hvis du velger ikke å motta vårt nyhetsbrev vi aldri vil sende deg uønsket e-post. Hvis du gjør din betaling med kredittkort kan du være 100% trygg på at dine personlige opplysninger er trygge. Vi bruker en 256 bit kryptering Secure Socket Layer (SSL) tilkobling under betalingsprosessen bortsett rederiet leverer din bestilling.

Vi bare dele leveringsadresse og telefonnummer med rederiet. Vi holder informasjonen i vår database for å revisjoner, kunde spor, og bank forskrifter.

Informasjonen vi får fra deg er kun brukt til å behandle og sende bestillingen. Din e-postadresse brukes bare til å gi deg en ordrebekreftelse og sporingsnummer. Telefonnummeret ditt blir brukt til å kontakte deg i tilfelle et problem med oppfyllelsen eller levering av din bestilling.


Betaling

1.Credit kort verifisert (Visa, Mastercard), beskytte kjøperne!
Hvis vi ikke klarer å behandle kredittkortet ditt, kan du sjekke for å sikre at du har angitt riktig kortnummer og utløpsdato, og at fakturering navn og adresse du skrev matcher din kontoutskrift nøyaktig. Ta kontakt med kredittkortselskapet hvis problemet vedvarer.

2.Paypal
Vi aksepterer PP, mer informasjon vennligst vist https://www.paypal.com
Og vi foreslår at du bruker din paypal e-post for å registrere vår web-konto, så kan vi sende deg ordre kvittering via PayPal. Du trenger bare å akseptere det, og vi vil sende deg varene etter confriming pengene dine. Eller du kan feste din PayPal-konto på din bestilling comment.Thanks en haug for samarbeid.

3.Western Union
Vennligst sjekk www.westernunion.com å ha mer informasjon om hvordan du overfører penger til vår konto. Du vil motta vår western union betalingsinformasjon i detaljer med bestillingen faktura via e-post etter din ferdig bestillingen.