Velkommen til Nike Butikk!
Søk
0 item. , € 0.00

Om oss


Vår uttaket har vært en verdensomspennende virksomhet innen salg av blå-bånd forbruksvarer siden 2003. Fra det øyeblikket vi stiftet, var vår visjon om å myndiggjøre mennesker verden over i kjøp og salg på nettet.

Hvem du er, og uansett hvor du er, kan vi tilby samme pris til alle: den lavest mulig. Enten du er en grossist som ønsker å øke inntektene, en forhandler som nekter å betale de høye prisene i ditt land, eller en shopper som ønsker å få tak i de nyeste produktene, gir vi lys-hastighet service og engros priser.

Vi betjener kunder fra over 50 land, og vi er fortsatt økende. Men vår visjon vil ikke endre: En verden, en pris.


Hvorfor bestiller fra oss

Ingen minimum bestillinger

Du kan prøve våre førsteklasses tjenester ved først å gjøre små mengder ordrer. De fleste av våre varer tas i utgangspunktet kjøpes i enkle enheter som prøve produkt og også på prøven priser. Kjøpe større mengder, og få rabatter og billigere priser.


Vårt løfte:

Vi vil sende alle pakker hver dag fra mandag til Saturday.All utgående pakker vil bli merket som gaver til lave value.We løftet element (S) vil bli sendt ut innen 48 timer etter at betalingen completed.Once bestillingen sendes, vil vi utstede en sporingsnummer via e-post.

Hvorfor ikke bli vår medlem nå?

Registrere være medlem vil bare ta sekunder, hvoretter vil vi belønne deg med et medlem kun kupong, brukbare umiddelbart. Du vil også få gratis hjelp fra våre salgsrepresentanter, fra å svare på alle dine spørsmål til å anbefale de nyeste produktene. Alt vi trenger er en gyldig e-postadresse. Få rabatt kjøper på nettet nå.